21 days later

Monkan hade ett ögonblick av tillfällig sinnesförvirring under dagens eftermiddagsfika.
– Har du bytt kläder sen i morse? Jag är säker på att jag såg dig i en annan färgställning tidigare.

Jag var tvungen att avslöja att jag hade på mig exakt samma kläder som i fredags, men med blått linne och blåa skor istället för rött linne och röda skor. Till och med accessoarerna var desamma.

Jag förstår hennes förvirring. Det är ytterst sällan jag återvinner outfits så tätt inpå. Riktiga favroitkombinationer kan möjligtvis få återkomma efter tre veckor som tidigast (slumpmässigt nog lika lång som min tvättcykel är).

Monkan had a moment of temporary confusion during today’s afternoon snack.
– Have you changed clothes since this morning? I’m sure I saw you in a different color earlier.

I had to reveal that I was wearing the exact same clothes as last Friday, but with a blue top and blue shoes instead of a red top and red shoes. Even the accessories were the same.

I understand her confusion. It is very seldom I recycle outfits so close together. My favorite combinations can possibly get to be worn again after three weeks at the earliest (coincidentally the same length as my laundry cycle).

This entry was posted in slumpmässigt/random and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *