Spisa musik

Åt frukost med den här stjärnan och lyssnade på 90-talsspellista som Spotify bjussade på. Jag passade på att lära honom lite om min musikaliska historia. 

“Det här är Iris med Goo goo dolls. Den var med på ett blandband jag och moster Elsa spelade in från Bandit och lyssnade på exakt varje kväll i ett halvårs tid. Det här är Britney Spears, hon är på dagen lika gammal som mamma. Det här är Oasis, när mamma var ung var man tvungen att välja om man ville gilla dem eller Blur av någon anledning. Mamma valde Blur. Det här är Gangsta’s paradise, den var med på soundtracket till typ den coolaste filmen ever, Dangerous minds. Det här är N’sync, de blev aldrig speciellt stora i Sverige. Men Justin Timberlake som var med är stor nu. Du har sett mamma dansa till honom i köket många gånger. Det här är Bitter Sweet symphony med The Verve, den hade en ikonisk musikvideo med en attityd som spensliga känsliga poppojkar i välplanerade frisyrer och tighta skinnjackor enbart kunde drömma om att uppnå. Så. Hängde du med i allt det där? Bra! I morgon blev det min sena tonårs intensiva indieperiod. Varning, den kommer också innehålla mycket Kent.”

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *