Söndagsmiddag och cineastiska framgångar 

Eftersom Kai numera vägrar sova i den gunga som tidigare var en favorit och istället enbart somnar i vagn (efter mellan 30 sekunder och fyra minuter, onödigt mycket skrik innan dess kan jag tycka) har vi tagit ner resevagnen och har på balkongen. 

Britax Go är bra på många sätt, men fan vad bred den är mellan bakdäcken. Den går helt enkelt inte ut genom balkongdörren. 

I går morse tog dock Kasper med Kai på morgonpromenad för att kombinera sömn med inköp av frukostfrallor. 

Sen åkte vi till min faster och farbror på jullunch. Det var mycket trevligt. Riktig söndagsstek och stekta bananer med glass till efterrätt. Det sistnämnda var en riktig nostalgitripp. 


Efteråt plockade vi upp vår projektor som varit på lagning och kunde premiärtitta på storbild i nya lägenheten (det tog tid att få upp den, då upptäckte vi att den var trasig, sen tog det tid innan vi fick den inlämnade och tid innan vi hämtade ut den igen, men nu jäklar!).

Vi såg Suicide squad. Väldigt kass film men vi kände oss ändå som vinnare för vi lycksdes ta oss igenom den i ett svep (förutom ett blöjbyte, en lång paus för läggning och kompletteringsamning och sen ytterligare en amningspaus). Det är första gången vi ser en hel film på en kväll sen i somras någon gång tror vi. 

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *