God mat och en ny jacka

För att synka det här med sovtider drog de andra in till stan ett tag före mig i lördags förmiddag. Själv unnade jag mig den längsta duschen sen 20 juli (då jag i flera evighetslånga omgångar satt på en pall med en burk kall Cola i handen och lät kokhett vatten kaskadera över mig för att mildra värkarna).

När jag väl rörde mig in mot stan kändes det som jag skolkade eftersom jag inte hade något barn med mig. Väldigt märklig känsla. Har ju alltid en barnvagn i handen annars. 

Det blev en del shopping i butiker som inte finns i Danmark (i detta fall Granit, Lagerhaus och Clas Ohlson(!)). Kom på nu att jag kanske borde kommit ihåg att introducera dem till Kappahls barnavdelning. Nåväl, de får helt enkelt komma och hälsa på igen. 

Vi promenerade genom stan ner till Miss Behave där ett stort bord precis blev ledigt. Länge sen vi käkade burgare. Kasper var så nöjd med sin burgare att han nästan var irriterad att jag inte föreslagit restaurangen tidigare. Jag tyckte 1) vi har väldigt sällan vägarna förbi där när vi är hungriga, 2) jag trodde i ärlighetens namn att det skulle vara mer gimmick än gott (my bad) och 3) han kan väl kolla upp burgarställen själv (his bad)?


Jag passade på att köpa en lång täckjacka på Monki. Blir väldigt kall om låren på barnvagnspromenader och är inte helt redo att börja med täckbralla. Slog även till på en matchande mössa och en grön kjol. 


Sen gick vi hela vägen hem. Alla var lagom möra och extremt tacksamma för att Kasper så rådigt direkt hade slängt ihop en jäkligt god gryta av den “högrev i bit” som vi hade tänkt helsteka på fredagen men som visade sig vara mer “högrev i bitar” när paketet öppnades. 

Spent our Saturday walking around the city eating great burgers. 

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *