Hemfärd och HLR-kurs för barn

I går åkte vi hem. Jag och det lilla flygaresset flög och Kasper körde via Linköping där han hade möte på universitetet. 

Allt gick fint som vanligt.  Det enda svåra momentet var precis när vi kom in på flygplatsen och jag skulle mecka fram selen som såg längst ner i ryggan och Kai inte för en sekund ville sitta eller ligga på en bänk. Men en snäll schweizisk affärsman ryckte in och underhöll bebis medan jag fixade. 


Jag var också snäll moster och skickade flygplansbilder och -filmer till Thorsten. Tydligen lät han sig mutas till att både äta lite frukost och medicin med hjälp av dem. 

På kvällen kom mamma över och passade Kai. Karin i min mammagrupp hade fixat att det kom en kvinna som höll en kurs i HLR på barn hemma hos dem. Kändes väldigt välbehövligt. Eller, typisk sån kunskap man aldrig vill behöva använda men är extremt bra att ha. Dessutom hade Karin fixat middag till gänget. Så jäkla lyxigt och bra gjort! 

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *