Kort recap sen sist

Det blev visst en paus. Sedan sist har vi fixat klart barngästarbetsrummet (bilder kommer), firat Kaspers första fars dag (jag underlevererade på själva dagen, men gjorde stark upphämtning på måndagen då han fick ulltröja i present som han använt nästan varje dag sen dess  plus lyxfrukost på fredagen), haft namngivningsfest för Kai (bilder och beskrivning kommer, tills dess, tack alla!) och fått mitt Instagramkonto kapat. 

Det sista var förknippat med en hel del vånda, löjligt kan tyckas men efter fem år och över 1200 välkurerade bilder så släpper man ogärna ifrån sig kontrollen. Dessutom, namnet klaradetroit har hängt med sen 2001 och jag tror att jag är den enda som använder det. Känner således stort ägandeskap där. Dessutom känns det i ärlighetens namn väldigt olustigt att det var en väldigt explicit länk till en porrsida ovanför bilder på min bedårande son. 

Men nu är allt som det ska igen. Behövde bara ta bort drygt 300 personer som kaparen börjat följa. Ingen större skada skedd alltså. 

Kai har fyllt fyra månader och börjat med nåt som jag kallar “skriktimmen”. En inte så bra fas. Hoppas att den hör ihop med förkylningen han drabbats av så det finns ett slut inom en förhoppningsvis väldigt snar framtid. 

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *