Måla möbler

Andra sovmorgonen i rad. Och sedan en lång förmiddagslur på det i dag igen. Hur gött som helst!

Dessutom kom min mamma över och fixade lunch och lekte med Kai medan jag målade möbler. 


Färgen fäste dåligt så jag måste förmodligen måla två lager till. Buu! Jag hade hoppats på bara ett. 

Dessutom behöver jag mer färg i såna fall pga snålade med en halvliter. Hoppas kunna måla andra lagret i kväll för att se om det verkligen inte räcker med blott två lager (det är bara en naiv och fåfäng önskan, det kommer inte att räcka). Vi ska ändå till mammagruppen i morgon, man kanske kan sticka ut näsan lite tidigare och köpa en burk till om lokaltrafiken lyckats vänja sig vid snöchocken. 

My mom came over and entertained Kai while I painted furnitures for his room. A couple of more layers are definitely needed. 

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *