Ikea och tupplurar 

Vi inledde gårdagen med en tripp till Ikea. Både för att lämna igen grejer vi hittade under lördagens städning och köpa saker till Kais rum. 

Eftersom det inte kommer användas till endast barnrum på lång tid har jag försökt komma på hur det ska inredas så att det passar för alla ändamål. Valet föll tillslut på blått och gult som primära färger och vi behåller samtliga möbler tillsvidare. 

Pappa undrade om jag hade haft rött och vitt som alternativ på vilket jag förvånat svarade att den kombon, tillsammans med grått, faktiskt varit det andra alternativet. Tog lite för lång tid innan jag faktiskt hajade att det var Dannebrogen vs svenska flaggan han anspelade på. Ibland är man inte helt på banan alltså…

Väl hemma igen var både Kai och jag helt slut och tog två tupplurar på raken. Vi utnyttjade således inte det fina oktobervädret alls. Men jag prioriterar sömn över allt annat. Det har dock förmodligen inget med föräldraskapet att göra. Känns som att jag alltid gjort det…

Vissa började tuppluren redan på Ikea


Nåväl, ett par burkar snickerifärg också så är vi på banan. Målet är att ha allt färdigt till Kais namngivningsfest 19 november. Tydliga deadlines är vad vi behöver för att få saker gjorda just nu…

Spent the day at IKEA and napping. We’ve almost got everything we need for Kai’s room (which also will be guest room and home office for the foreseeable future).

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *