Dalar och toppar och bullar

Det segdragna förkylningseländet fortsätter här. Eller, det blir bättre men tar sig andra former? Jag har börjat hosta som fan och lagt mig an en sån där fräsch jag-röker-tre-paket-gula-Blend-om-dagen-stämma. Kasper är mer eller mindre frisk, men har ont i ryggen. Eventuellt beror det på nya sängen. Så där bra alltså. 

Det lilla livet är fortfarande snorigt och är antingen skitjobbig på natten och gullig på dan eller tvärt om. Men vansinnesarg på kvällen verkar han bli oavsett nu. 

Bävar lite inför nästa vecka om detta håller i sig. Kasper åker till Wien på konferens på måndag och vi flyger ner och möter upp på torsdag kväll. Först fyra dagar själv och sen en flygresa under arga timmarna. Onödigt att noja redan nu, men det är oerhört svårt att låta bli. 

Bra grej är dock att Kai somnat i vagnen två dagar i rad nu. Han kan alltså somna utan att ammas till sömns. Sånt väcker en liten strimma av hopp. I vilket fall som helst har det förtjänat ett kardemummabulle som belöning. Båda dagarna. 

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *