Besök av Elsa och Esther

I tisdags var Elsa och Esther här. Det är bra med besök av yviga ettåringar för att få en hum om vad som bör babysäkras i lägenheten. Vi kan väl konstatera att i vardagsrummet är det ungefär allt som ingår där. Vi har ju en viss fäbless för ömtåliga saker på låga hyllor…

En som i alla fall är rätt så sugen på mintchokladdrömmar


Esther är ungefär världens gulligaste i vanliga fall, men hon vrider det upp till elva när hon träffar Kai. För hon älskar verkligen honom. Så fort vi kommer kryper hon omedelbart fram till vagnen och vill titta och klappa och ropa “Heeeeeeej!”.


Kai har i övrigt varit fortsatt rätt kämpig. Han har velat amma konstant, sovit väldigt dåligt och vägrat bli nedlagd. Det har funkat några korta minuter i babygymmet, sen idel skrik igen. Laddade ner en app (The Wonder Weeks) som beskriver olika faser (eller leaps då) som bebisar går igenom och hur det påverkar deras humör. Enligt den medföljande kalendern har det varit idel åskmoln för Kai den senaste tiden (på riktigt, åskmoln symboliserar extra griniga veckor och en sol extra glada veckor). Kan ej annat än att hålla med. 

Hur som helst blev det mycket lättare att acceptera och hantera när det fanns en anledning til grinigheten. Hehe. Fast Elsa som har använt samma app till Thorsten sa att det blir extra jobbigt när man tänker att “Nu jävlar måste det vara en åskmolnsvecka” så går man in och tittar i appen och det bara är strålande sol där. 

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

One Response to Besök av Elsa och Esther

  1. Michaela says:

    Jag tror minsann det var två som var riktigt sugna på kakorna! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *