totoro and tenenbaums

För ett bra tag sen brast jag ut i en liten kreativitetsbomb och passade på att göra pärlplattor av min granne Totoro (nej jag ljuger, min granne heter Elin, jag får hennes post ibland) och The Royal Tenenbaums. Blev mycket nöjd med Totoro och co, Eli Cash lämnar dock lite att önska. Har dock köpt ljusblå pärlor så att han ska få mer passande kläder. Hatten är dock inget att göra åt.

20120423-134616.jpg

20120423-134625.jpg

A good while ago I burst out in a little creativity bomb and took the opportunity to make perler beads of my neighbor Totoro (no, I’m lying, my neighbor is really called Elin, I get her mail sometimes) and The Royal Tenenbaums. I was very pleased with Totoro and Co., but Eli Cash leaves a little to be desired. I have bought light blue beads so he will get more appropriate clothing. But there’s nothing to be done about the hat.

This entry was posted in att göra/to do and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *