color me your color, baby

Efter ett effektivt färginhandlande efter jobbet for jag hem och började tvätta tak och väggar. Därefter följde en ivrig omgång inte-nudda-golv där jag slängde mig fram och tillbaka mellan spis, diskho och köksbänk med en droppande pensel i handen för att måla dito.

Den ljuvligt bubbelgumsrosa färg vid namn Sockervadd som jag investerat i gav efter den initiala sockerchocken en väldigt bekväm eftersmak. Det bästa är att nya kylen är lite lägre än förra så jag kan se min nya väggfärg där jag ligger i soffan.

Eftersom mitt kök är pyttelitet är det lögn i helvete att försöka få med någon större del av det på kort. Här lyckades jag, stående på diskbänken och tryckt mot väggen, få med både både vägg och min oumbärliga pall som jag målade med lite överbliven färg.

20120223-224359.jpg

After some effective paint shopping after work I went home and began to wash the ceiling and walls. This was followed by an impressive balancing act, in which I threw myself back and forth between the stove, sink and countertop with a dripping paintbrush in hand to paint ditto.

The sweet bubblegum pink color called Cotton Candy I invested in gave, after the initial sugar shock, a very comfortable aftertaste. The best part is that the new fridge is a bit lower than the former so I can see my new wall color as I lie on the couch in the livingroom.

Since my kitchen is tiny, it’s impossible to get a picture wit any kid of major parts in it. Here I was standing on the counter and pressed against the wall, to include both both the wall and my indispensable stool I painted with a bit of leftover paint.

This entry was posted in att göra/to do, vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *