party like it’s 2011

I lördags var det dags för kusin Joel och Johannas årliga kräftskiva. Hängivna läsare kanske minns förra årets spektakel? Jag kan inte påstå att denna omgång var sämre. Ja herre min jee, den här gamla tanten har ont i varenda dansmuskel och har blåmärken över hela kroppen. Så lätt värt det!

Jag deltog även entusiastiskt vid de obligatoriska lekarna (jag är annars en notorisk lekvägrare). Det var nog lite, lite länge sen jag gjorde Norsk fylla för jag ramlade in i tjejen som snurrade bredvid när jag reste mig upp. Men stapplande tillbaka mot mållinjen stod hela mitt lag med öppna armar för att ta emot mig så jag inte ramlade in i varken husvägg eller parasoll. Det kändes mycket tryggt.

Kvällens enda missöde var att jag råkade ha sönder det långa pärlhalsband jag hade lånat av Elsa. Fick ägna en lång stund av söndagen åt att plocka träpärlor ur rabatten.

20110808-103810.jpg

20110808-103816.jpg

20110808-103821.jpg

On Saturday it was time for cousin Joel and Johanna’s annual crayfish party. Devoted readers may remember last year’s spectacle? This year’s was pretty much the same amout of awesome. Frakking hell, this old lady is in pain in every dance muscle and have bruises all over her body. So worth it!

I also participated enthusiastically in the compulsory games (I am otherwise a notorious game participation refuser). It was probably a little too long since I last did that one where you spin round a stick with your head down, because when I stood up I fell into the girl who was spinning beside me. But stumbling back towards the finish line I saw my whole team with open arms to receive me so I wouldn’t  fall into either the walls or the beach umbrella. It felt very safe.

The evening’s only mishap was that I happened to break the long pearl necklace I had borrowed from Elsa. Got to spend a good while of Sunday to pick wooden beads from the flowerbeds.

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *