t-shirt necklace

Jag har ett blå- och vitrandigt linne som jag köpte på second hand i London för kanske åtta år sedan. Jag har älskat det till fördärvelse sedan dess. Men det senaste året har det fullkomligt ramlat sönder i bitar. Små hål har blivit enorma och det går verkligen inte att ha på sig längre, hur mycket jag än vill. Så jag klippte sönder det och gjorde ett halsband av det istället. Så kan jag använda det lite, lite till i alla fall.

20110707-212138.jpg

20110707-212149.jpg

I have a blue and white striped tank top I bought at second hand in London perhaps eight years ago. I have loved it to ruin since. But this last year it has completely fallen apart. Small holes have become enormous and it is certainly not wearable any more, as much as I want. So I cut it apart and made a necklace of it instead. This way I can get another few uses out of it. And the left over scraps will make cleaning a little bit more fun.

 

 

This entry was posted in vardag/everyday and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *