birthday baby!

Höll ett litet kalas för Elsa i går kväll. Det hela var en mycket trivsam historia. Först fick hon och David middag. Det blev Elsas favoritmat potatis med diverse tillbehör som wasabilax och filodegspaj med spenat och feta.

En del gåvor överlämnades också. Hon fick bland annat likadana armband som jag köpt på Etsy och sedan dess varit alldeles rasande avundsjuk på. Tillsammans med ett armband med texten ”What’s with today, today”, som jag också har, så fick hon ett med texten ”The fat man walks alone” (jag själv har jag det kompletterande ”Damn the man, save the Empire!”). Men mest nöjd är jag ändå med öronpropparna hon fick i Back to school-kitet jag satt ihop (massa pennor, post-its i olika storlekar, sudd och dylikt). Hon kommer tacka mig när hon sitter där i skolbiblioteket bredvid en av de där förkastliga juridikstudenterna med prasslig lagbok och ingen känsla för biblioteks-vett.

Sedan kom kamraterna och det bjöds på tårta, kakor och kaffe med uppföljande rosévin och öl.

20110707-092954.jpg

Tårta. Ja jävlar.
I made one hell of a cake…

20110707-093026.jpg

20110707-093007.jpg

Held a small party for Elsa last night. It was a very enjoyable shindig. First, she and David got dinner. It was Elsa’s favorite: potatoes. Served with various accessories like wasabi salmon and filo dough pie with spinach and feta.

Some gifts were also submitted. She received, among other things like bracelets that I bought on Etsy and she since then has been absolutely furious envious of. Together with a bracelet with the text “What’s with today, today”, which I also have, so she got one with the text “The Fat Man Walks Alone” (myself, I have the additional “Damn the man, save the Empire!”) .

But the most pleased I am with earplugs she got in the Back to School kit I put together (lots of pens, post-its in different sizes, erasers, etc.). She’ll thank me when she sits in the school library next to one of those reprehensible law students with noisy law book and no sense of proper library behavior.

Then came the comrades and they were treated to cake, cookies and coffee and the follow-up rose wine and beer.

 

 

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *