wiggin’ out!

I fredags var det melodifestival. Temat var gator och torg. Jag nominerade Les Champs-Elycées med Joe Dassin och en fantastiskt dålig punkdänga som hette Staden Göteborg där de ytterst hängivet sjöng om Kortedala torg. Och dra på trissor, tror ni inte att jag kammade hem segern med den härliga franska dängan? (Troublemakers kom dock, inte helt oväntat, näst sist endast slagna till jumboplatsen av Pernilla Wahlgrens Picadilly Circus.) Roligt med vinst! Jag har haft ett tema klart sen februari förra året. Och har redan massa tematiska snack på lut.

Men, det bästa av allt var nästan perukerna som Klas hade med sig. Han var värd för förra omgången med tema “hår”. Han hade beställt massa peruker, men dessvärre hann de inte fram i tid tills dess. Därför fick de följa med nu. Och jag kan varmt rekommendera peruk på fest! En sån stämningshöjare har jag väl inte varit med om sen glow sticks på fest.

När min dator är up and running igen kommer fler bilder presenteras. Givetvis inklusive de gruppbilder som togs. Tills dess får ni hålla till godo med min vinnarbild där jag iklär mig “The Farrah”, en tributetill Charlie’s angeln. (OK, egentligen borde vi kallat den “The Jaclyn” eftersom hon var brunetten, men frisyren i sig representerar Farrah bättre. Plus, hon är mer känd.)

Dessutom så överlämnade Karin och Eric över en födelsedagspresent till mig eftersom de blivit hindrade att gå på mitt kalas på grund av ett plötsligt kaskadkräkande barn på vägen. Jag fick en kakbok som hette Massor av kakor (har redan hunnit tumma sönder den, vill baka allt. NU!!) och kakformar. Perfa present! Vilken finfin kväll va?

This Friday we had our song contest again. The theme this time was “streets, squares or plazas”. I nominated Les Champs-Elycées with Joe Dassin, and a fantastically bad swedish punk tune. And call me Ruby on a Trueseda, can you believe I sneaked the first prize with that lovely French tune? Winning’s fun! I have had a theme ready since last February. And has already a lot of thematic snacks thought out.

But, best of all was the wigs Klas brought. He hosted the last round with the theme “hair”. He had ordered wigs for everyone, but unfortunately they did not arrive in time. So he brought them to this shindig. And I can heartily recommend wigs at a party! I haven’t seen such a party pleaser since glow sticks!

When my computer is up and running again, more pictures will be presented. Of course, this will include the group pictures we had to take. Until then, you have to make do with my winning picture in which I dons “The Farrah”, a tribute to the Charlie’s Angel. (OK, actually we should call it “The Jaclyn” because she was the  brunette, but the style itself represents Farrah better. Plus, she is better known.)

Moreover, Karin and Eric  gave me a belated birthday gift because they were prevented from attending my birthday party because of their kid suddenly started vomiting on their way over. I got a recipe book called Lots of cookies (I want to bake everything. NOW!) And cookie cutters. Perfo gifts! That’s what I call a very nice evening!

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *