streets ahead

Fortfarande ingen dator.  Men jag börjar vänja mig. Det enda som är desperat är att min mobil, gammal och skruttig som en är, av någon anledning endast kan laddas via dator. I och med att den är gammal och skruttig är det även lite si och så med batteritiden.

Läser massor istället. Sen i söndags eftermiddag har jag betat av nio böcker. Bäst hittills är What is the what av Dave Eggers och Achak Deng. Men har också klämt så skiljda böcker som The Complete Zombie Survival Guide, Cloud Atlas och Cranford.

Ikväll vankas melodifestival med tema gator och torg. Jag har skickat in ett bidrag jag hoppas på storslam på och ett bidrag jag tror kommer få sammanlagt 0 poäng. Satsar på plus-minus-noll alltså.

Still no computer. But I’m starting to get used to living without one. The only desperate things is that my cell phone, old and miserable as it is, for some reason only cna be charged via the computer. The fact that it is old and miserable also says something about it’s somewhat limited battery span.

Reading lots instead. Since late on Sunday afternoon, I worked my way through nine books. Best yet, What Is The What by Dave Eggers and Deng Achack. But has also squeezed in very diversed books like The Complete Zombie Survival Guide, Cloud Atlas and Cranford.

Tonight there’s our traditional song contest with the theme “streets and squares”. I have sent one contribution, I hope is a grand slam and one contribution I think will get a total score of 0. Obviously am nvesting in a plus-minus-zero scenario.

This entry was posted in vardag/everyday and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *