the dude abides

Jag skulle egentligen ägnat helgen åt idogt studerande. Ungefär som jag skulle spenderat onsdag till fredag med idogt studerande. Min självdisciplin har dock gått på höstlov så det har gått så där.

Eller, jag gjorde bra i från mig igår vilket har gjort att jag inbillat mig att jag får ta ledigt idag. Så istället för att skriva sammanfattningar av kapitel och repetera nödvändig info så har jag lagt pärlplattor. Jepp. Det är så jag rullar.

Gjorde bland annat The Dude från The Big Lebowski. Är vansinnigt sugen på White Russians nu. Man blir så fasligt torr i strupen av att lägga pärlplattor.

Visste inte riktigt vad jag skulle göra av honom, så han han får tillfälligt hänga med några ugglor i min bokhylla. Blomman på samma hylla är för övrigt en av två växter jag har planterat om i dag som ytterligare ursäkt för att undvika att studera…

I really should have devoted the weekend to industrious studying. Kind of like what how I was supposed to spend Wednesday through Friday with industrious studying. But self-discipline have gone on an early autumn holiday, so that’s not what I’ve done.

Or, I did kinda good yesterday, which meant that I imagined that I could chillax today. So instead of writing summaries of chapter sand repeat the necessary info so I havebeen making bead sprites again . Yep. That’s how I roll.

Did The Dude from The Big Lebowski. Have a sudden urge for White Russians now. You become so awfully dry in the throat by playing with plastic beads.

Did not really know where to put him, so he’s temporarily hanging out with some owls in my bookcase. The flower on the same shelf is also one of the two plants I have repotted during the day as another excuse to avoid studying …

This entry was posted in att göra/to do, vardag/everyday and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *