don’t worry, we will deal with your advertising friends soon enough

Jag lägger pärlplattor till höger och vänster nu. Är inne i ett stim. Jag pysslade klart min nya “Ingen reklam”-skylt med Star Wars-tema i fredags. Tyckte att dörren behövde piffas upp det lite. Och jag älskar slutresultatet ! Jag är malligt nöjd till och med!

Först tänkte jag att jag kunde göra det enkelt för mig och bara kopiera redan pixlade bilderna från http://www.flipflopflyin.com/minipops, men de flesta av dem såg inte bra ut i pärlplatteversion så jag ändrade i princip allihopa. Till slut använde jag bara den ursprungliga Luke och Han Solo (gav dock Han en pistol, hur ska han annars kunna skjuta Greedo?).

Jag funderar på om jag ska göra en pratbubbla till Chewie också så att han får säga typ “RAWOOAAAOOWW”.

Så nåde den dåraktiga brevbärare som vågar ge mig reklam från och med nu. Han kommer att bli kvävd med ren tankekraft!

I finished my new ” No advertising” sign for my door to spruce it up a bit. And I love it! So fricking’ much!

At first I thougt I could just copy the already pixelated characters from http://www.flipflopflyin.com/minipops, but most of them didn’t look good in plastic bead version so I changed them. In the end I only used the original Luke and Han solo (gave him a gun though, cause how else is he gonna shoot Greedo?).

The speech balloon says “Nope to advertising” in swedish. I might make a speech balloon for Chewie as well saying something like “RAWOOAAAOOWW”.

So, damn the foolish mail man who dares bring me advertising from now on. He’s gonna be choked with mere brain power!

This entry was posted in att göra/to do and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *