Sheila takes a bow – Part Deux

Jag hade storslagna planer på att göra en Morrissey-tavla till David i julklapp. Stötte givetvis på patrull och det hela blev inte av. Men så tog jag mig i kragen och skulle göra den i påskapresent. Tyvärr gick det åt skogen eftersom akrylfärgen jag använde torkade snabbt som satan och det hela blev bara en kladdig, trist och usel röra.

Sen dess har tavlan stått bakom min soffa och gett mig dåligt samvete. Men idag tog jag äntligen två burkar hobbyfärg och målade över det hela. Akrylfärgen under spökade emellanåt, men överlag är jag nöjd. Morrissey blev dock oväntat lik Robbie Williams med lager två.

Citatet är förövrigt taget från The Smiths Sheila takes a bow. Jag tyckte att den var så där perfekt The Smiths-deppig, och som bonus visade det sig att det en av Davids favoritlåtar.

The Smiths - Sheila takes a bow

I had grand plans to make a Morrissey painting for David as a Christmas gift last year. Due to different obstacles I didn’t end up making it. Instead I shaped up and tried making it for a Easter gift. But that went to hell in an Easter basket as the acrylic paint I used dried fast as a frak and the whole thing was just a sticky, dull and miserable mess.

Since then, the canvas has been standing behind my couch and given me a guilty conscience. But today I finally took two cans of hobby paint and painted over teh old mess. The acrylic paint made perfection impossible, but I am overallsatisfied. Morrissey, however, looks unexpectedly like Robbie Williams with the sencond layer.

The quotation is taken from The Smiths’s Sheila takes a bow. I thought it was so perfect Smiths-ish depressed, and as a bonus it turned out that one of David’s favorite songs.

This entry was posted in att göra/to do and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *