I dag kom Mira och Alma över på besök. Alma var väldigt förtjust i allt obarnvänligt jag hade att erbjuda. Och det är i princip allt i min ägo eftersom jag har väldigt mycket prylar på väldigt låga möbler, alltså inom perfekt räckhåll för ivriga barnfingrar.

Populärast var två små nagellacksflaskor, en skiva med The Wire säsong 4, smutsiga penslar, min plånbok, tre porslinsugglor, ett gäng minigrisar och minikor. Hon hittade dock aldrig till drinkvagnen.

På kvällen gjorde jag äggröra. Döm om min förvåning när fjärde ägget inte rinner ner i kastrullen utan sitter fruset fast i skalet. Det var ett spår av min kyl som lekt frys under sommaren. Det verkar dock som om den har självläkt nu.

Today, Alma and Mira came over to visit. Alma was very fond of all un-childproof I had to offer. And that’s basically everything in my possession as I have a lot of stuff on very low furniture, that is perfectly within the reach of children’s eager fingers.

Most popular were two small bottles of nail polish, a disc of The Wire Season 4, dirty brushes, my wallet, three porcelain owls anda bunch of mini-pigs and mini-cows. She fnever found the drink cart though

In the evening, I made scrambled eggs. Imagine my surprise when the fourth egg did not run into the pot but was frozen solid in the shell. It was a trace of my fridge that, for some reason, has been playing freezer during the summer. However, it seems as if it has healed itself now.

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *