where’s your head(board) at?

Har haft en mycket fin dag idag. Började med lyxig frukost ute på balkongen med bok och solgass. När det blev alldeles för varmt att sitta kvar tog jag mig i kragen och började städa garderoben istället. Har en storslagen plan att jag ska storstäda hela lägenheten från golvlist till taknock under veckan. Men för att få någorlunda grepp på det hela och inte sluta halvvägs igenom så tar jag det rum för rum.

Så, rum ett blev klädkammaren. Halvägs igenom rum nummer två, sovrummet, (vilket här innebar komplett dammtorkning och uppdatering av fotografierna i ramarna på tavellisterna) ringde Kissen och tyckte att det vankades fika på stan. Så jag skippade vidare städning och hoppade upp på hojen istället för ilfart till söder.

Efter fika och promenad skiljdes vi åt och jag passade på att köpa tyg att klä om soffryggen jag köpte på pingstkyrkans loppis i början av juni (uppmärksamma läsare kanske minns detta inlägg: http://klaradetroit.com/blogg/?p=682) som skulle bli sänggavel. Passade även på att bjuda över mamma på lite hjälp med omklädningen. Mamma i sin tur passade på att bjuda över pappa på lite hjälp med monteringen.

Så, nu har jag en så galet lyxig sänggavel. Nästan av kungligt slag skulle jag våga påstå. Ja jävlars vad snyggt det blev! Är löjligt nöjd.

Extra stylish av Alma att matcha haklappen med barnstolen
Extraordinary stylish of Alma matching bib with the child seat


Have had a very nice day today. Began with a luxurious breakfast on the balcony with a book and lots of sun. When it became too hot I moved inside and began to clean the closet instead. Have a grand plan that I’m going to mgive my apartment a thurough cleaning from floor to roof ridge bar this week. But to get some kind of grip on it and not stop halfway through I take it room by room.

So, the first room was the closet. Halfway through room number two, the bedroom, (which here meant complete dusting and updating of the photographs in the frames of the picture molding) Kissen called and said we should meet up for coffee. So I skipped the rest of the cleaning and hopped on the bike instead and rushed to meet her.

After coffee and walk to we parted, I took the opportunity to buy fabric for the back of the sofa I bought at the Pentecostal church flea market in early June (alert readers may recall this post: http://klaradetroit.com/blogg/?p=682) that I had planned to redress and turn into a headboard. So I took the opportunity to invite mom for some help handling all that fabric. Mom, in turn, took the opportunity to invite dad of a little help with the mounting of the huge thing.

So, now I have such a crazy luxurious headboard. Almost the royal kind I would venture to say. Hot damn! It’s so fricking nice! Am ridiculously happy.

This entry was posted in att göra/to do, vardag/everyday and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *