grattis på födelsedagen, pappa!

I tisdags fyllde min far år. Han blev firad med paket och skönsång. Och givetvis blev det finkaka till morgonkaffet.

Efteråt åkte jag in till stan för att gå på arbetsintervju för något som låter som drömjobbet. Ah! Gudars vad kalasbra det låter. Elsa gjorde en snabb taktisk bedömning när vi träffades strax efter att jag kommit ut och började omedelbart snacka ner det för att jag inte ska bli alltför besviken om jag inte får det. Vet inte om det hjälpte för just nu har jag ont magen för jag vill ha det så fruktansvärt mycket…

På kvällen åt vi och David på en lokal indier och jag passade på att spilla tandoori över de flesta klädesplagg jag hade på mig.

 

Last Tuesday was my dad’s birthday. He was celebrated with sweet singing and gifts abounds. And of course there was luxurious cookies with the morning coffee.

Afterwards I went to the city for a job interview for something that sounds like my dream job. Ah! Sweet lord, it sounds so perfect! Elsa made a quick tactical assessment when we met shortly after I came out from the interview and immediately started talking it down so I wouldn’t be too disappointed if I don’t get it. Do not know if it helped much, because right now I my stomach hurts because I want it so frakking much …

In the evening we and David ate dinner at a local indians place and I took the opportunity to spill tandoori sauce over pretty much all my clothes.

This entry was posted in vardag/everyday. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *